TheDividendFactory.com

Geen login-gegevens ontvangen

Geachte heer/mevrouw,

Afhankelijk van uw betaalwijze, kan het tot 3 werkdagen duren voordat wij u de login gegevens toezenden.

Indien u middels iDEAL, Bancontact / Mister Cash of een Credit Card betaald heeft, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Heeft u gekozen voor de eenmalige machtiging, duurt het gemiddeld 2 werkdagen. Een overschrijving duurt gemiddeld 3 werkdagen.

Zorg ervoor dat u het e-mail adres van The Dividend Factory opslaat als "veilige afzender". Wellicht is de e-mail met uw login gegevens in uw spamfolder terecht gekomen. Het afzend e-mail adres is: TheDividendFactory@BeleggersPlaats.nl.

Let op: uw wachtwoord is hoofdletter gevoelig!!!

Indien het u niet lukt om met de login gegevens in te loggen, adviseren wij u om uw pc te herstarten of het een keer op een andere pc te proberen. Wellicht dat er een instelling op deze pc niet goed staat.

Met vriendelijke groet,

KlantenService
TheDividendFactory.com

Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden. ® The Dividend Factory is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics