TheDividendFactory.com

Meest gestelde vragen

 
Hoe wordt mijn login-naam en wachtwoord bepaald?

Uw login-naam is precies hetzelfde als uw e-mail adres. Zodra uw betaling voor het abonnement op TheDividendFactory.com binnen is, wordt uw wachtwoord per e-mail verstuurd. Dit wachtwoord kunt u wijzigen in een door u gemakkelijk te onthouden cijfer/lettercombinatie.


Mijn wachtwoord werkt niet. Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

U moet uw wachtwoord precies zo intypen zoals u het oorspronkelijk van ons gekregen hebt, of zoals u het zelf gewijzigd hebt. Let op: Uw wachtwoord is hoofdletter gevoelig! Indien nodig brengen wij u per e-mail op de hoogte van uw wachtwoord. Om veiligheidsredenen kunnen wij dit wachtwoord enkel versturen naar het e-mail adres dat wij van u in ons bezit hebben.  Klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent.

 
Hoe verander ik mijn e-mail adres, wachtwoord en/of overige persoonlijke gegevens?

Klik hier om uw e-mail adres, wachtwoord en/of overige persoonlijke gegevens te wijzigen of  nieuwe gegevens toe te voegen. Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan!

 
Ik heb reeds betaald maar geen login-gegevens ontvangen.

Afhankelijk van uw betaalwijze, kan het tot 3 werkdagen duren voordat wij u de login gegevens toezenden. Indien u middels iDEAL, Credit Card of Bancontact / Mister Cash betaald heeft, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Heeft u gekozen voor de eenmalige of doorlopende bankmachtiging, duurt het gemiddeld 2 werkdagen. Een overschrijving duurt gemiddeld 3 werkdagen. Zorg ervoor dat u het e-mail adres van de heer Van den Heuvel opslaat als "veilige afzender". Wellicht is zijn e-mail met uw login gegevens in uw spamfolder terecht gekomen. Het e-mail adres vande heer Van den Heuvel is: TheDividendFactory@BeleggersPlaats.nl.  Let op: u kunt NIET met de heer Van den Heuvel communiceren via dit e-mail adres! Hij gebruikt dit adres enkel om nieuwsbrieven en flashberichten te versturen en niet om correspondentie op te ontvangen.


Ik heb zojuist de login gegevens ontvangen, maar het lukt mij niet om in te loggen op uw website.

Zorg ervoor dat u de login-gegevens letterlijk overneemt en dat u het wachtwoord met kleine letters intypt. Als het dan nog niet lukt, herstart uw pc of probeer het eens op een andere. Wellicht dat er een instelling op deze pc niet goed staat ingesteld. Voor meer oplossingen zie de HELP-rubriek vraag 2.

 
Waar/ hoe kan ik de aandelen kopen die u beschrijft op uw site en in uw nieuwsbrieven?

LYNXDe meeste aandelen die wij in The Dividend Factory behandelen, zijn genoteerd aan de Amerikaanse en Canadese effectenbeurzen. Voorheen waren al onze tips eenvoudig aan te schaffen via Binck Bank. Helaas is dat met de overgang naar Saxo niet langer het geval. Wij zijn daarom de markt gaan verkennen en hebben een passend alternatief gevonden in de vorm van aandelenbroker LYNX. Het is natuurlijk aan uzelf te bepalen of u ook bij deze broker een rekening aanhoudt.

Voor het gemak voegen wij hierbij een link toe naar een aanmeldformulier voor het openen van een rekening. Hierin wordt u duidelijk gemaakt wat LYNX voor u kan betekenen. Wie een rekening opent, krijgt gelijk €250 transactietegoed. Een mooie geste!

Ter informatie: onze uitgeverij ontvangt geen vergoeding of commissie van LYNX bij het openen van een rekening. Wij hebben hierbij dus geen financieel belang, enkel een praktische (een tevreden abonnee).

 
Niet Goed Geld Terug garantie

Met de Niet Goed Geld Terug garantie kunt u TheDividendFactory.com 7 dagen gratis uitproberen. Bent u niet tevreden, betalen wij u het volledige abonnementsgeld terug. Als u daaraan twijfelt, kunt u de betaling doen middels de eenmalige machtiging. Dat geeft u namelijk het recht om het bedrag van de abonnementskosten kosteloos door uw bank te laten storneren. U koopt dus nooit een kat in de zak, omdat uzelf bepaalt of u het abonnementsgeld laat storneren als u niet tevreden bent.

 
Ik woon niet in Nederland maar wil toch graag een abonnement.

Dat is geen probleem. Indien u in België woont, kunt u gewoon gebruik maken van de betaalmogelijkheden die geboden worden in het betaalblok. Voor alle andere buitenlandse beleggers die geinteresseerd zijn in een abonnement op TheDividendFactory.com  volgen hier onze bank gegevens:

          NEDERLAND:           BELGIE:
Bankrekening nummer: 1363.73.607 Bankrekening nummer: 737-0260559-60
T.n.v. Wimer BV bij de Rabo Bank te Hulst T.n.v. Wimer BV bij de KBC Bank te Sint-Gillis-Waas
IBAN: NL 49 RABO 0136 3736 07 IBAN: BE73 7370 2605 5960
BIC: RABONL2U BIC: KREDBEBB

Onder vermelding van uw voor- en achternaam + e-mail adres.

 
Help & Contact

U kunt een e-mail sturen naar info@TheDividendFactory.com of een brief naar Janseniuslaan 64-A, 4561 NN  HULST. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur via telefoonnummer + 31 (0) 114 - 315 345.

 Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden. ® The Dividend Factory is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.