TheDividendFactory.com

Zonder risico starten met
The Dividend Factory

 

De meeste beleggers zien kapitaalwinst als het ultieme doel. Maar juist in tijden van een crisis (waar we nu middenin zitten!) verdampt telkens een deel van je winst en begin je weer van voor af aan.

Inmiddels heb ik meerdere crises doorstaan en ben nog steeds opgetogen over het drastisch wijzigen van mijn beleggingsstrategie zo’n twintig jaar geleden.

De stroom aan dividenden die ik krijg, houdt simpelweg nooit op en de rendementen op basis van het dividend blijven hoog.

Ik heb een dividendinkomen dat nooit stopt…

Even voorstellen

Paul van den HeuvelMijn naam is Paul van den Heuvel en sinds oktober 2008 beheer ik twee Hoog Dividend portefeuilles onder de namen The Dividend Factory en PensioenDividend.

Al bijna twaalf jaar adviseer ik beleggers bij het aanleggen en onderhouden van hun eigen Hoog Dividend portefeuille.

Persoonlijk beleggingsadvies geef ik niet, maar maandelijks verschijnen er twee nieuwsbrieven met daarin alle informatie die nodig is voor het onderhouden en uitbreiden van de inkomensportefeuille. Ook op de website is veel informatie te vinden.

Ik heb inmiddels duizenden betalende abonnees in Nederland en België.

Ik zie mezelf als ambassadeur van het Hoog Dividend beleggen en breng nog steeds vol enthousiasme mijn verhaal.

In de loop van de tijd ben ik op basis van een paar krachtige basisregels een eigen strategie gaan ontwikkelen, met als doel ONOPHOUDELIJK een bovengemiddeld dividend te ontvangen. Bij voorkeur ELKE MAAND! 

Zo krijg ik een dividendinkomen dat NOOIT STOPT. Intrigerend, niet?

Wat kan The Dividend Factory voor u betekenen?

Elke maand of kwartaal dividend ontvangen, en dat jaar, na jaar, na jaar…

De eerste maanden weet u niet wat u overkomt. Geloof me, op deze manier beleggen is echt een ervaring.

Ik ga u daarbij helpen.

Mijn portfolio telt meer dan 60 (!) Hoog Dividend posities. De spreiding is groot en u kunt rekenen op een bovengemiddeld dividendrendement, variërende van 6%, 8%, 10% en meer…

Naast de 24u per dag toegang tot de complete portfolio, die gekoppeld is aan de beurs, ontvangt u 2x per maand een nieuwsbrief. Daarin leest u het actuele nieuws over onze aandelen en ik presenteer maandelijks een nieuwe positie.

Zo bespaart u veel tijd bij het onderhoud van uw persoonlijke Hoog Dividend portefeuille.

Probeer The Dividend Factory 60 dagen vrijblijvend uit

Hoog Dividend beleggen is een wetenschap op zich. Na 20 jaar speurwerk mag ik stellen dat ik de weg wel weet.

Het is en blijft beleggen, maar het alternatief is sparen en die toverformule is voorlopig helemaal uitgewerkt. De rente zal nog jaren rond het nulpunt blijven.

U zult het zelf moeten doen.

Ik help u graag bij het ombouwen van uw portefeuille naar een indrukwekkende inkomensmachine, die onverstoord een prachtig inkomen blijft genereren.

Elke maand, elk jaar opnieuw. Net zo lang als u wenst. Ook tijdens crises.

Voor een periode van 60 dagen ontvangt u alle nieuwsbrieven en updates, met daarin alle informatie die nodig is voor het onderhouden en uitbouwen van uw eigen inkomensportefeuille.

Gratis Bonusrapport

The Dividend FactoryNieuwe abonnees verwelkomen wij met het inmiddels bekende werk van mijn hand: “Bouw uw eigen Dividend Fabriek”. Inmiddels al een klassieker waarmee ik duizenden beleggers op weg heb geholpen. U leest alles over het ontstaan van de Hoog Dividend cultuur in de VS en welke bedrijfstakken zich hier het beste voor lenen.
 
De complete handleiding voor het bouwen van uw eigen Dividend Fabriek. U krijgt handige tips en alle informatie die nodig is voor het aanleggen van uw eigen inkomensportefeuille. 

 

Ik betaal u alles terug…

Als het abonnement u niet bevalt, stuur ons dan binnen 60 dagen een email met uw opzegging.
U krijgt dan het volledige abonnementsgeld terugbetaald. Na 60 dagen is uw aankoop definitief. 

Indien u betaalt middels iDEAL, Bancontact of Credit Card, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. 

 
Veel plezier met beleggen!
100_handtekening_paul.jpg
Paul van den Heuvel

 


Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan dat u akkoord gaat met ons privacy statement / algemene voorwaarden.

® TheDividendFactory.com is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under Dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

 Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden. ® The Dividend Factory is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics