Nieuwsbrief VeelDividend

 

Beleggers, maak u op voor een nieuw tijdperk:

Hoog Dividend zonder
bronbelasting wordt
de nieuwe trend!

 Dit zal de beleggerswereld op zijn kop zetten:

Tot 9% dividend zonder bronbelasting en
met ingebouwde dividendgarantie!

 

 
In deze editie maakt u kennis met een fenomeen waar nog steeds veel beleggers aan voorbijgaan.

Waarom bronbelasting betalen als dat niet hoeft.

In Nederland betalen we 15% bronbelasting op het dividend dat Amerikaanse bedrijven ons betalen. Ik heb het dan over een extra hoog dividend.

Ik wijs u op een unieke selectie aandelen met een dividendrendement tussen de 6% en 9% en de dividenduitkeringen zijn per kwartaal of zelfs per maand. En het bijzondere is:

Op het ontvangen dividend van deze aandelen betaalt u GEEN bronbelasting.

En er zijn nog meer voordelen…

Deze aandelen bieden u extra bescherming:

 1. Het dividend MOET volledig uitgekeerd worden. Tijdelijk onderbreken mag, maar de Amerikaanse wet zegt, dat dan later met terugwerkende kracht het volledige bedrag aan u uitgekeerd moet worden.
 2. De aandelen trekken zich weinig aan van schommelingen op de beurzen en noteren vaak rond de nominale waarde van 25 dollar.


Over welke aandelen hebben we het…

U had het misschien al in de gaten. Het gaat hier om cumulatief preferente aandelen. Deze aandelen zijn een fenomeen op zich en nog steeds krijgen ze niet de volle aandacht die ze verdienen.

 

De bijzondere kenmerken op een rij:

Een preferent aandeel is een op inkomen gericht aandeel met een vast dividend, dat wordt uitgedrukt als een percentage van de nominale waarde. Hiermee lijken prefs, zoals deze aandelen ook wel worden genoemd, op obligaties. Alleen behoort het preferente aandeel tot het risico kapitaal. Er moet dus wel winst zijn gemaakt, omdat het preferent dividend uit de winst wordt betaald.

Dividend op gewone aandelen is niet gegarandeerd en kan per uitkering verschillen. Preferente aandelen hebben een vast dividend. De meeste hebben een rating van “BBB-“ of hoger en zijn hiermee behoorlijk safe.

De houders van deze aandelen hebben voorrang op de gewone aandeelhouders als er iets te verdelen valt.

Als een bedrijf bijvoorbeeld failliet gaat, worden de crediteuren als eerste betaald, dan de (senior) obligatiehouders en hierna de houders van preferente aandelen, gevolgd door de houders van gewone aandelen. Gewone aandeelhouders staan dus als laatste in de rij. Worden er geen obligaties uitgegeven, dan bent u als eerste aan de beurt in de reeks van beleggers.

 

Dividendgarantie!

Cumulatief preferente aandelen zijn gelijk aan preferente aandelen, maar mocht een bedrijf tijdelijk niet in staat zijn het dividend uit te keren, dan blijft het recht op uitbetaling van het achterstallige dividend bij deze aandelen bestaan. Mocht de onderneming weer voldoende winst maken, dan wordt later, met terugwerkende kracht, alsnog het achterstallige dividend uitgekeerd. Tot op de laatste cent en voordat de gewone aandeelhouders weer aan hun trekken komen.

 • Preferente aandelen zijn gevoelig voor renteschommelingen.
   
 • Preferente aandelen kunnen worden teruggeroepen op een bepaalde datum. Als dat het geval is, wordt de nominale waarde uitbetaald.
   
 • Preferente aandelen zijn minder volatiel. De kans om te profiteren van uitschieters naar boven is hiermee beperkt. Daartegenover is er minder schade bij sterk dalende koersen. Preferente aandelen koopt u voor een inkomen uit uw beleggingen. Preferente aandelen hebben een lager risico met behoud van een aantal aantrekkelijke voorwaarden.
    

Let op: De withholding tax die in Amerika wordt geheven als bronbelasting, wordt alleen over dividenduitkeringen (15%) geheven. De uitkeringen van preferente aandelen worden als rente-uitkeringen beschouwd, waarover in Amerika geen bronbelasting verschuldigd is.

 

Ik wijs u de weg naar een selectie Hoog Dividend preferente aandelen

Cumulatief preferente aandelen hebben vanaf de start van The Dividend Factory een plaats in mijn portfolio. En dat is niet voor niets.

Deze aandelen bieden extra bescherming en u koopt ze puur voor het inkomen dat u krijgt in de vorm van dividend. En dat is een flink dividend!

U mag ervan uitgaan dat deze selectie niet uit de lucht is komen vallen. Als specialist in Hoog Dividend aandelen heb ik deze aandelen al vanaf de start in 2008 opgenomen in mijn portfolio.

Gedurende de jaren is er een uitgekiende selectie ontstaan van Hoog Dividend Cumulatief Preferente Aandelen met een dividend dat oploopt tot meer dan 9%!

Inmiddels bestaat deze sectie uit 14 aandelen. Ik adviseer u deze aandelen te overwegen. Ik geef u een voorbeeld hoe een preferent aandeel zich gedraagt tegenover het hoofdaandeel van een onderneming.


Een voorbeeld

Campus Crest is opgericht in 2004 en ontwikkelt, bouwt en beheert onroerend goed voor de huisvesting van studenten in zogenaamde ‘student housing communities’. Het Hoofdaandeel (CCG) is de afgelopen 12 maanden in waarde gedaald. Uit de onderstaande grafiek blijkt hoe het preferente aandeel zich staande houdt.

 CCG

U ziet dat het preferente aandeel stabiel blijft. Dat is normaal voor het gros van de preferente aandelen. En dat geldt zeker voor mijn selectie preferente aandelen. Houd er rekening mee dat u deze aandelen koopt voor een Belastingvrij inkomen uit dividend en niet voor kapitaalwinst of speculatie.

Het dividend op CCG-PRA is momenteel 7,83%

Wie kiest voor een stabiel aandelenportfolio dat op inkomen gericht is, kiest voor preferente aandelen.

Aardig om te vermelden is, dat het hoofdaandeel gisteren met 15% is gestegen. Het aandeel CCG-PRA heeft een plaats in mijn portfolio en is koopwaardig.

Wilt u gelijk inzage in mijn complete portfolio, bestaande uit meer dan 50 Hoog Dividend aandelen, inclusief de selectie preferente aandelen, maak dan gebruik van de korting die ik u mag geven.

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory krijgt u het eerste kwartaal voor slechts €12,50. Dat is gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België. Na 3 maanden bedraagt het abonnementstarief €37,50 per kwartaal.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Als u uw abonnement verlengt en u zou daarna tussentijds willen stoppen, dan geef ik u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

GRATIS E-boek voor alle nieuwe inschrijvers!

 

TDF