Nieuwsbrief VeelDividend

 
12 van mijn aandelen noteren boven de 10% dividend

Beurscorrectie zorgt 
nog steeds voor koopjesparadijs!

 
Het dividend ligt voor het oprapen:

12,8%, 15,3%, 13,7%... tot zelfs 18%

en zonder bronbelasting!
 

 
Kunt u zich voorstellen hoeveel nieuwe aanmeldingen we hebben ontvangen na het bericht waarin ik u wees op het aandeel dat door de beurscorrectie tijdelijk op 20% dividendrendement heeft gestaan…. En dat zonder maar één cent bronbelasting hierover te betalen. Tot in lengte van jaren.

Dit indexaandeel is uniek in zijn soort en is afkomstig van de megabank UBS. U heeft dit aandeel gemist, maar het is nog steeds koopjesdag voor veel Hoog Dividend aandelen. Dus mis deze keer de tweede ronde niet.

20% dividend is nu 18% geworden, maar dat kan snel afzakken naar veel lagere rendementen.

Dus er is nog tijd, maar die dringt, want de beurzen schieten weer omhoog.

En 18% is ook niet gek. Dus kijk even met me mee, wat er nog meer in de aanbieding is. Wie nu koopt, kan voor langere tijd rekenen op dividendrendementen van bijvoorbeeld, 12,8%, 15,3%, 13,7% en inderdaad tot 18%.

U maakt nu heel handig gebruik van de gekte op de beurzen. Beleggen heeft heel veel met emotie te maken en beleggers verkeerden weer even in een staat van paniek. Maar dat was van korte duur.

Sla nu uw slag.

Ik weet zeker dat u zich afgelopen periode meerdere malen heeft afgevraagd waarom u nu niet tegen scherpe tarieven aandelen bij zou kopen.

Dat kan nog steeds…

Ik ga u wijzen op een 12-tal zeer interessante aandelen die u nu goedkoop kunt kopen en waardoor u niet alleen kapitaalwinst kunt maken, maar ook nog eens voor een langere periode een megadividendrendement krijgt tot wel 18%!


Een bijzondere lijst met koopwaardige
Hoog Dividend aandelen ligt voor u klaar

De lijst met deze dividendkanonnen gaan u per direct een megadividend opleveren. Wacht niet jaren tot het dividendrendement serieuze vormen aan gaat nemen, maar kies voor een dividend van ver boven de 10%.

Die tijd is weer aangebroken maar zal van korte duur zijn.

We hebben er weer een tijd op moeten wachten, maar nu is het dan zover. Het is weer schatgraven op de beurzen, alleen ligt er nu veel aan de oppervlakte.

U kunt vandaag de heilige dividendlijst ontvangen. Daarin een korte uiteenzetting van de 12 meest begeerde Hoog Dividend aandelen van dit moment.

Het Index Aandeel van 18% (belastingvrij) noemde ik u al. Maar er is veel meer…

De markt van hypotheken lijkt verziekt, maar slimme beleggers weten wel beter. Deze aandelen zijn van diep gekomen, maar het herstel van de markt heeft veel beleggers bergen geld opgeleverd. En dat geldt nog steeds.

Ik noem u het aandeel van een investeringsmaatschappij die naast commerciële leningen, voornamelijk kredietfaciliteiten biedt voor de onroerend goed sector.

=> Het dividend is nu opgelopen tot 15,33%


Maar de lijst gaat verder. De meest besproken Business Development Company van Amerika, keert al jaren elke maand dividend uit, en dat wordt ook nog eens maandelijks (!) verhoogd.

=> Het dividend is nu opgelopen tot 13,66%


Zal ik nog even doorgaan…

Het grootste onafhankelijke gasbedrijf van Noord-Amerika heeft zich gespecialiseerd in de opslag van gas. In totaal gaat het om een opslagcapaciteit van 225,5 miljard cubic feet, ofwel Bcf. Verdeeld over twee locaties in Noord-Amerika en één in Canada. Gas is enorm populair in de VS. En het dividend…

=> .......... is nu opgelopen tot 11,42%


Zijn dat noodlijdende bedrijven? NEE! Dat zijn bedrijven die om verschillende redenen ondergewaardeerd zijn geraakt. Bijvoorbeeld de combinatie van lage olieprijzen en het plotselinge sentiment op de beurzen, kan de koers flink drukken. Het gevolg: Het dividendrendement schiet als een komeet omhoog.


Wilt u de lijst met de 12 Dividend Kanonnen vandaag nog ontvangen?

De aandelen op de lijst vormen een onderdeel van mijn complete portfolio met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

Na uw inschrijving stuur ik u de lijst mee, zodat u snel en gemakkelijk de aandelen kunt kopen die u het meest aanspreken. Dat kan de hele lijst zijn, of in combinatie met de andere aandelen uit mijn portfolio. Alle informatie vindt u op onze website.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten…

Maak vandaag nog een start met het fenomeen Inkomensgericht Beleggen en ontvang onmiddellijk de lijst met de 12 Dividend Kanonnen.

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory krijgt u het eerste kwartaal voor slechts €12,50. Dat is gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België. Na 3 maanden bedraagt het abonnementstarief €37,50 per kwartaal.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Als u uw abonnement tussentijds wilt stoppen, dan geef ik u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

 

Ontvang vandaag nog de lijst met de 12 Dividend Kanonnen van dit moment

Een unieke lijst van 12 ondergewaardeerde Hoog Dividend toppers waarmee u tegen de huidige koersen een uitzonderlijk Hoog Dividend realiseert.

 

12 dividend kanonnen

200_3_mnd_12_50.jpg