Nieuwsbrief VeelDividend

Speciaal voor u geselecteerd:

Start met aandelen boven de 10% dividend!

Start met beleggen volgens de enige en echte 
Hoog Dividend methode 

 

 
De beurzen blijven omhoog schieten. Ondanks de felle kritiek op Trump, kunnen we niet anders concluderen dan dat beleggers gebaat zijn bij duidelijkheid. We weten inmiddels dat Trump daadkrachtig is en de daad bij het woord voegt.

Komt er nog een reactie hierop met een correctie als gevolg? Komt er een crisis die nog meer gevolgen heeft dan de vorige?

Ik ga daar vooralsnog niet van uit. Ondanks de grote Amerikaanse schuldenlast, heeft het land bewezen dat ze de economie weer op gang hebben gekregen. Daar ben ik voor Europa nog niet zo zeker van.

Veel ondernemingen achter de aandelen uit mijn portfolio liften mee met de koersstijgingen van afgelopen maanden. Mijn aandelenportefeuille, die in zijn geheel uit Hoog Dividend aandelen bestaat, breidt zich steeds verder uit en bloeit als nooit te voor.

In de loop van de jaren heb ik een portfolio weten samen te stellen dat aansluit bij de verschillende beleggersprofielen.

Een belangrijk uitgangspunt daarbij: De aandelen moeten een Hoog Dividend betalen.

Mijn aandelen starten bij opname met zo’n 7% dividendrendement, maar het gros gaat richting de 10% en een substantieel deel zit daar al (ver) boven.

Onze topper staat momenteel op 19,8% dividendrendement!

Dat zijn populaire aandelen. Dat is niet vreemd natuurlijk. Een extra Hoog Dividend werkt als een magneet.

Zolang risico’s en kansen met elkaar in overeenstemming zijn, houden deze aandelen een plaats in mijn Hoog Dividend portfolio.
  

Speculeren is bij The Dividend Factory uit den boze! We gaan voor dividend. Veel dividend! Wie een mooi inkomen uit zijn beleggingen wil halen, moet al gauw gemiddeld zo’n 8% a 9% dividendrendement realiseren en het dividend willen we dan het liefst maandelijks of per kwartaal op onze rekening. De aandelen die aan deze criteria voldoen (meer dan 50!) vindt u in mijn portfolio.

 
Dat is ook voor u mogelijk. U bepaalt in welke aantallen u de aandelen koopt. Wie over kapitaal beschikt en de touwtjes zelf in handen wil houden, kan op basis van onze adviezen zijn eigen kapitaal prima laten renderen en bouwt het om tot een ware inkomensmachine.

Zo bespaart u een hoop kosten en u houdt zelf volledig de controle over uw eigen geld.

 

Start met 10% of meer dividendrendement

Speciaal voor de echte dividendliefhebbers heb ik een speciale selectie gemaakt van aandelen die 10% of meer dividendrendement realiseren.

En de uitkeringen moeten maandelijks of per kwartaal zijn. Een prima lijst om te gaan beginnen met Hoog Dividend beleggen. Een beleggingsvorm die steeds populairder wordt.
 

Als ik het over Hoog Dividend heb, dan bedoel ik ook een echt Hoog Dividend van 10% en meer.

 
Mijn aandelenportefeuille is inmiddels de leidraad voor duizenden Nederlandse en Belgische beleggers.

Door de onzekerheid van de afgelopen jaren is er een massale vlucht ontstaan richting dividendaandelen. Vooral het segment met de echte hoge dividenden is populair.

Met 10% of meer dividendrendement ontvangt u al snel duizenden dollars aan dividend per maand.

Speciaal voor de echte dividendbeleggers die gaan voor 10% en meer heb ik een unieke lijst samengesteld.

Een indrukwekkende reeks aandelen die een dividendrendement opleveren tussen de 10% en bijna 20%.

Kijkt u even mee…

The Dividend Factory

 
Een indrukwekkende lijst! Niet voor niets staan de meeste aandelen hiervan in de top-10 bij vele van onze abonnees.

Deze selectie aandelen levert u een gemiddeld dividendrendement op van 12,4% en ze keren samen 60x per jaar dividend uit.

In de bovenstaande tabel komt u o.a. Hoog Dividend fondsen tegen, investeringsmaatschappijen, onroerende goed trusts en ETF’s.

Het betreft in veel gevallen ondernemingen die hun geld verdienen met alledaagse producten of diensten.

Steeds meer onroerend goed trusts hebben belangen in ziekenhuizen en zorgcentra. Een opkomend segment.

De genoemde investeerders opereren als een Business Development Company (BDC). Goedkope leningen van de overheid worden met een hogere rente weer uitgeleend aan gezonde MKB bedrijven. BDC’s zijn de nieuwe banken.

BDC’s betalen geen vennootschapsbelasting en zijn verplicht bijna de gehele winst in de vorm van dividend uit te keren.

Amerikanen betalen hierover inkomstenbelasting. Wij betalen slechts 15% bronbelasting.

Zo simpel werkt het dus. Dergelijke hoge dividenden ontstaan niet doordat deze bedrijven voor Sinterklaas spelen. Ze moeten jaarlijks over voldoende cash beschikken en bereid zijn dat structureel om te zetten in de vorm van dividend voor de aandeelhouders. De bedrijven die dat jaarlijks waar kunnen maken, vindt u in mijn portfolio.

 

Uitgebreide portfolio van meer dan
60 Hoog Dividend aandelen

Maak vandaag nog kennis met mijn uitgebreide en gebalanceerde Hoog Dividend portfolio.

Hierdoor bent u in staat de aandelen te kiezen die passen bij uw profiel en bovendien bent u in staat de risico’s optimaal te spreiden.

Alles is overzichtelijk ingedeeld in categorieën als Business Development Companies (BDC’s), Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Preferente aandelen, Hoog Dividend Fondsen (CEF’s) en MLP's.

U vindt er ook aandelen uit de scheepvaart, personenvervoer, olie, zorgcentra, etc.
 

The Dividend Factory

 
Haal ook Dividendrendementen van 6%, 8%, 10% en meer en ontvang voortaan elke maand dividend.

Stap vandaag nog in de wereld van het Hoog Dividend beleggen.

 

3 maanden voor €12,50

 

U betaalt nu slechts €12,50 i.p.v. €37,50

Als u dit weekend een proefabonnement voor slechts €12,50 neemt, krijgt u gelijk 66% korting en direct inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen..

U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

Voor deze lage kennismakingsprijs krijgt u dezelfde services als wie gelijk voor een jaar betaalt. En dat voor maar €12,50. Het moment dus om kennis te maken met The Dividend Factory.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK

 


BinckBinck Bank is al diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Bovendien zijn alle aandelen uit de portfolio van The Dividend Factory, m.u.v. MLPs’, via Binck verhandelbaar. De website is bovendien 100% in het Nederlands en de klantenservice vind ik beter dan bij de meeste grote banken.
 

Klik hier om een rekening te openen bij Binck

U ontvangt nu tijdelijk bij Binck een
BeleggingsBox t.w.v. €500,-


 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.
 

abonneer hier 

 

Vier voordelen voor u

  1. U betaalt slechts €12,50 voor een volledig instap-abonnement, met recht op alle services, nieuwsbrieven en de complete portfolio!
  2. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
  3. €200 transactietegoed bij Binck als u een nieuwe rekening opent
  4. Gratis E-Boek over de Nieuwe Cash Cows voor uw portefeuille

 

Stap vandaag nog in de wereld van het Hoog Dividend beleggen.

 

 3 maanden voor €12,50

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

  

PS: Onderstaand een greep uit onze klantencorrespondentie

 

The Dividend Factory  

The Dividend Factory

 

The Dividend Factory

 

The Dividend Factory