TheDividendFactory.com

Hoe start ik?


Als nieuwe belegger in Hoog Dividend aandelen heet ik u van harte welkom. Ik hoop dat u aan uw belegging veel plezier gaat beleven. U kunt het resultaat van uw belegging nog wat vergroten, door niet overhaast te werk te gaan.

Onze strategie is een zo hoog mogelijk dividend te realiseren op uw beleggingen. Beleggen in Hoog Dividend aandelen doen we veelal op Amerikaanse beurzen. Om de kans op een goed resultaat zo groot mogelijk te laten zijn, adviseren wij u aan onderstaande punten goede aandacht te besteden.

 1. Zoek de juiste bank of broker. U bent het meest flexibel als u een internetbroker neemt. U kunt dan altijd snel reageren als dat noodzakelijk mocht zijn.
   
 2. Als u het belangrijk vindt om zo weinig mogelijk aan kosten te betalen, bent u het beste uit met een Amerikaanse discount broker. Het goedkoopst zijn brokers zoals Charles Schwab, E*Trade, Lynx en Ameritrade. Het opzetten van een account bij een Amerikaanse broker kost wat meer moeite en is iets tijdrovender. 
   
 3. Als u de service dicht bij huis wilt, hebben wij de beste ervaring met internetbroker LYNX. Aandelen uit de portfolio zijn er goed verhandelbaar en ook de verwerking van de bron- en dividendbelasting is het beste. Klik hier om een rekening te openen.

 4. Voordat u begint te beleggen, adviseren wij u eerst wat meer vertrouwd te raken met Hoog Dividend aandelen. Als nieuwe abonnee heeft u toegang tot het gehele archief. Maak er gebruik van.
   
 5. Onze nieuwsbrief is een lopend proces. Afhankelijk van het moment dat u instapt, kunnen de aandelen hoger of lager genoteerd staan dan het moment, waarin we ze in onze portfolio hebben opgenomen. Uw succes hangt af van uw koopmoment.
   
 6. Nemen we een nieuw aandeel op en koopt u op dat moment, dan is uw succes ongeveer gelijk aan de ontwikkeling zoals we die in de portfolio bijhouden. Stapt u later in, dan adviseren we u eerst een gevoel met een aandeel te ontwikkelen. Neem daar wat tijd voor. Veel brokers hebben grafieken, waarbij de dagelijkse koersbeweging zichtbaar is over een lange periode. Dat kan u helpen bij het vinden van een goede aankoopkoers.
   
 7. Werk altijd met limieten. Een scherpe inkoop is uw eerste winst. Vaak moet u bij een scherpe aankooplimiet wel eens wat meer geduld hebben.
    
 8. Tenslotte nog even dit. Door de dalende koersen zijn sommige dividenden erg hoog opgelopen. Hoewel ik mijn uiterste best gedaan heb aandelen te selecteren van een goede kwaliteit, wil ik u er toch voor waarschuwen, dat dividendverlagingen hier en daar niet uitgesloten zijn. Een reden temeer, om uw belegging goed te spreiden. Spreiding verlaagt het risico. U geeft weliswaar iets meer aan aankoopkosten uit, maar beschouw dit als een soort verzekeringspremie voor onverwachte tegenvallers.
   

Hopelijk vond u deze adviezen behulpzaam. Onze algemene voorwaarden treft u hier aan. Hebt u tips om de beginnende belegger nog wat beter op weg te helpen, dan horen we die graag van u.
 
 
Succes met beleggen!
Paul van den Heuvel
Paul van der Heuvel

 Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden. ® The Dividend Factory is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.