TheDividendFactory.com

Persoonlijk beleggings-advies


Geachte heer/mevrouw,

Op basis van voorschriften van de AFM en de SEC, mag ik u geen persoonlijk beleggingsadvies geven. Beantwoording van uw vragen kan uitsluitend geschieden in een update aan alle abonnees. Wij adviseren u goede nota te nemen van alle toekomstige berichtgevingen. Wij hopen op uw begrip dat wij u niet meer kunnen zeggen.

 

Met vriendelijke groet,

Klanten Service
TheDividendFactory.com

 

DISCLAIMER: Alle berichten en mededelingen van Wimer medewerkers mogen NIET worden beschouwd als persoonlijk beleggingsadvies. Hoewel onze medewerkers uw vragen inzake algemene klantenservice zo goed mogelijk trachten te beantwoorden, zijn zij op basis van de wetgeving in Nederland en Amerika niet bevoegd iets te zeggen inzake uw persoonlijke beleggingssituatie. Geen enkel bericht of mededeling in welke vorm ook, mag worden beschouwd als een persoonlijk beleggingsadvies.

 Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden. ® The Dividend Factory is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics