TheDividendFactory.com

Waar aandelen rekening openen?


Geachte heer/mevrouw,

Alle aandelen die wij in The Dividend Factory behandelen, zijn genoteerd aan de effectenbeurzen en kunt u waarschijnlijk via uw eigen bank kopen. Indien dat niet het geval is, dan kunt u besluiten een rekening te openen bij internetbroker Binck.

600_binck_90x90.jpgTip van de redactie: vaak zijn de aan- en verkooptarieven van internetbrokers aanzienlijk goedkoper dan die van uw eigen bank. Binck is reeds diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Alle aandelen (m.u.v. de MLP's) uit de portfolio van The Dividend Factory zijn via Binck verhandelbaar en heel gemakkelijk te vinden m.b.v. de ISIN-code en/ of tickersymbool. De website en de klantenservice zijn bovendien 100% in het Nederlands. Klik hier voor een GRATIS informatiemap. Het is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Deze link geldt ook voor Belgische abonnees.

 
Met vriendelijke groet,

KlantenService
TheDividendFactory.com

 Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden. ® The Dividend Factory is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics