TheDividendFactory.com

Waar aandelen rekening openen?

LYNXDe meeste aandelen die wij in The Dividend Factory behandelen, zijn genoteerd aan de Amerikaanse en Canadese effectenbeurzen. Voorheen waren al onze tips eenvoudig aan te schaffen via Binck Bank. Helaas is dat met de overgang naar Saxo niet langer het geval. Wij zijn daarom de markt gaan verkennen en hebben een passend alternatief gevonden in de vorm van aandelenbroker LYNX. Het is natuurlijk aan uzelf te bepalen of u ook bij deze broker een rekening aanhoudt.

Voor het gemak voegen wij hierbij een link toe naar een aanmeldformulier voor het openen van een rekening. Hierin wordt u duidelijk gemaakt wat LYNX voor u kan betekenen. Wie een rekening opent, krijgt gelijk €250 transactietegoed. Een mooie geste! 

Ter informatie: onze uitgeverij ontvangt geen vergoeding of commissie van LYNX bij het openen van een rekening. Wij hebben hierbij dus geen financieel belang, enkel een praktische (een tevreden abonnee).

 
Met vriendelijke groet,

KlantenService
TheDividendFactory.com

 Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden. ® The Dividend Factory is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.