TheDividendFactory.com

Over The Dividend Factory

   

Beste belegger,

Paul van den HeuvelGraag stel ik u The Dividend Factory voor. Wij zijn een uitgeverij van nieuwsbrieven met daarin waardevolle informatie over beleggen in Hoog Dividend aandelen. U kunt zich hierop abonneren waarna u 2x per maand een nieuwsbrief ontvangt. U krijgt tevens toegang tot de speciale sectie op de website na het inloggen met het klant ID en wachtwoord dat verstrekt wordt na het afsluiten van een abonnement. In feite doen wij hetzelfde als welke uitgeverij dan ook die magazines of vakbladen verstrekt. Onze informatie is digitaal op onze website na te lezen. 

De nieuwsbrieven die we verstrekken richten zich op bedrijven die gewend zijn een hoog dividend uit te keren. Dat is mooi zult u zeggen, maar gaat dat dan zo makkelijk? Het antwoord is 'ja'! Op onze website en in onze nieuwsbrieven leest u alles hierover. En natuurlijk als u een abonnement afsluit voor slechts €37,50 per kwartaal leest u in detail hoe dit hoge dividend tot stand komt en welke bedrijven dit realiseren. Met naam en toenaam!

We zoeken bedrijven die een rendement geven rond de 10%. Een andere goede gewoonte is dat dit dividend maandelijks of per kwartaal wordt uitgekeerd. Dit is geen gewoonte in Europa, maar in Amerika en Canada wel. Daar wordt zelfs door de regeringen gestimuleerd om wel tot 90% van de winst uit te keren in de vorm van dividend. Stelt u dat eens voor! Dat geldt natuurlijk voor een beperkt aantal bedrijven in bepaalde sectoren. 

Deze vorm van inkomengericht beleggen was voorheen alleen mogelijk voor beleggers met een groot kapitaal.
Nu bestaat die kans ook voor u!

 

Onze werkwijze is helder: wij geven regelmatig inzicht in de portfolio die we voor u zorgvuldig samenstellen en onderhouden. U bent vrij, wel of niet in deze bedrijven te investeren. Wij beleggen uw geld niet. Dat doet u zelf. Wij geven enkel een advies. Dat advies is echter uitgebreid. Elke maand staat er een bedrijf centraal. Hiermee krijgt u een gevoel bij de investering die u eventueel doet. Daarnaast geven wij van al onze bedrijven een kort dividendbericht en wordt het portfolio bijgewerkt. Elke maand bent u relatief weinig tijd kwijt om uw portfolio te onderhouden. Wij doen al het voorwerk. In dit geval tegen een geringe vergoeding van €37,50 per kwartaal. Dat is slechts €12,50 per maand! 

 

  Verken onze website en abonneer u nu!

De investering die u doet zal zich vele malen terugbetalen.

 

Veel plezier met beleggen!
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel

 

 Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden. ® The Dividend Factory is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.